Kaffeopskrifter, kaffetyper og lidt til den søde tand.

Jeg har hørt, at vi i Danmark drikker astronomiske mængder kaffe. Vist nok er det kun Finland, der kværner flere bønner end os. Derfor er det ikke så underligt, at mange synes, der er superhyggeligt at indrette køkkenet med kaffeplakater.

To skønne plakater med kaffetyper og kaffeopskrifter

Det er lidt mokka i egen bønnesuppe, det ved jeg, men jeg har altså et lille mokka-crush på min egen kaffeplakat. Det hele begyndte med, at jeg savnede noget personlighed og nostalgi i de kaffemotiver, jeg så på andre plakater. Så jeg begyndte at tegne. Til sidst havde jeg 12 blyantskitser, som jeg kunne gå i gang med at tegne digitalt.

Skitser til kaffeplakater

Resultatet er de to forskellige kaffeplakater, du finder på shoppen. Den første består af 12 tegninger af forskellige kaffetyper, hver kaffe med sit navn skrevet under tegningen. Kaffeplakaten hedder “Time for Coffee”.

Den anden plakat med kaffe hedder “12 mums kaffetyper”. Den har 11 tegninger tilfælles med den første kaffeplakat. Men fordi den også bærer opskrifter på 12 kaffetyper, måtte jeg udskifte den tegningen af coffe to go. For det er jo svært at give dig en opskrift på lige den kaffe, du plejer at bede din kaffemand eller -dame om, når du er på vej ud eller hjem. I stedet ser du en sød lille tegning af Irish Coffee, som hører til blandt mine egne absolutte kaffefavoritter.

Hvilken størrelse er bedst til en god kop kaffe – på plakat?

Når du sidder og kigger på kaffeplakater, har du sikkert svært ved at vurdere, hvordan printet ser ud i forskellige størrelser. Her vil jeg først sige, at både kaffemotiver og tekst altid er 100% skarpe, uanset størrelse. Så fik vi det på plads – nu har jeg det meget bedre :)

Dernæst skal du selvfølgelig overveje den afstand, der skal være mellem dig og plakaten, hvis du skal følge kaffeopskriften. A5 er vores mindste print, og de 12 kaffeopskrifter er så søde og fine i den lille størrelse. Det kan sagtens fungere. Men du kan nok ikke læse opskriften fra den anden ende af køkkenet. Det samme gælder eksempelvis vores plakat med drinksopskrifter. Derfor vil jeg anbefale dig at bestille plakaten med kaffeopskrifter i A4 eller større.

Bare en enkelt kop – kaffeplakaten med din yndlingskaffe

Når jeg laver mine illustrationer. bruger jeg mange timer på dem. Derfor forsøger jeg at lave så mange lækre plakater med dem som muligt. Deraf de 12 plakater med hver en enkelt kop kaffe. Jeg har fx sendt en coffee to go afsted til en kaffebutik på Sjælland (tror jeg), hvor jeg forestiller mig, at den passer perfekt ind.

Hvilken ramme er smukkest omkring en kaffeplakat?

Rammen betyder meget for en plakat, og vi har fire looks at vælge imellem. Den mørke eg er ny på lageret og allerede ret populær. Men endnu en pragtfuld ting ved vores kaffe posters er, at de faktisk er fede i alle fire rammer. Det gælder ikke for alle vores plakater, men netop med kaffen får du et mums resultat, uanset om du vælger lys/mørk eg eller sort/hvid eg.

Køkken - Kaffeplakater

Er det ikke dejligt?

Jeg håber, at du tager et smut forbi vores kategori med plakater til køkkenet, hvor kaffeplakaterne gemmer sig. Og du er selvfølgelig velkommen til at kigge på resten af plakaterne også. Der er mange, allesammen håndtegnede.

Så du må hellere lave dig en god kop kaffe først.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.