Kontaktinformation

UnikPlakat.dk
Kinda Creative ApS
Fåborgvej 93
5250 Odense SV

CVR: 39123940

Har du brug for at kontakte os? Du er velkommen i vores indbakke, som du finder vej til ved at benytte vores kontaktformular.

Vi lover at vende hurtigt tilbage, og du kan regne med svar inden for 1 arbejdsdag.

Levering

Når du bestiller produkter fra UnikPlakat.dk, gør vi alt, hvad vi kan, for at sende samme dag, når du bestiller inden 11.30. I langt de fleste tilfælde er pakken fremme dagen efter og senest efter 2 hverdage. Hvis vi finder ud af, at du skal vente lidt længere – eksempelvis i tilfælde af udsolgte rammer – giver vi dig straks besked.

Hos os kan du vælge mellem følgende leveringsmetoder:

GLS til pakkeshop: 49 kr.
GLS hjemmelevering: 69 kr.

Vælger du hjemmelevering, så vær da opmærksom på, at der skal være nogen på adressen til at modtage pakken, når GLS kommer forbi. Hvis der ikke er nogen hjemme, vil GLS indlevere pakken hos nærmeste pakkeshop og give dig besked herom.

Vi tilbyder gratis fragt til pakkeshop ved køb over 499 kr.

Betaling

På UnikPlakat kan du betale med Dankort, VisaDankort og Mastercard. Vi trækker først beløbet, når vi sender din ordre.

Alle priser på websiden er inkl. 25% moms.

Ved skade på pakken

De fleste i vores brance ved, at det er langt lettere at sende sokker, end det er at sende plakater og rammer – især når der er glas i dem. Nok er fragtfirmaerne hurtige til at levere, men det sker på bekostning af godsets sikkerhed. Det ser vi desværre gang på gang. Men vi hjælper dig naturligvis, hvis du modtager en pakke, hvori plakaten er bukket, eller glasset i rammen gået i stykker.

Husk blot at:

  • tage et tydeligt billede af alle typer emballage brugt til forsendelsen (pap, rør, plast, luftpuder m.m.)
  • tage et tydeligt billede af den hvide GLS pakkelabel
  • tage et tydeligt billede af skaden på produktet

og send dem til os hurtigst muligt. De er vigtige, for uden dem kan vi ikke få fragt og produkt erstattet af fragtfirmaet. Når vi har modtaget billederne, erstatter vi dit ødelagte produkt.

Fortrydelsesret og retur

Når du handler online på UnikPlakat.dk, har du 14 dages returret, jvf. købeloven. Dog gælder returretten ikke specialbestillinger som eksempelvis print med navn eller specialdesign efter ønske.

Vælger du at sende et produkt retur, skal du selv betale de fragtomkostninger, der er forbundet med at levere varen sikkert tilbage til os. Du har ansvaret for varen, indtil den lander sikkert hos os i ubrugt stand.

Varer sendes retur til den pakkeshop, der ligger nærmest vores adresse i Odense SV. Dette udfyldes autormatisk på returlablen.

Hvis varen kommer retur i ringe stand, og vi ikke kan sælge den til anden side, kan det ske, at du kun får en del eller slet ingenting af købsprisen retur. Bemærk, at du ikke vil få refunderet fragten.

Du kan købe returlabel via dette link:

retur.unikplakat.dk

Ikke-aftentet pakke

Hvis du ikke afhenter din pakke i pakkeshop, og GLS derfor må sende den retur til os som ikke-afhentet pakke, opkræver vi et gebyr på 39 kr. ved genforsendelse til pakkeshop og 69 kr. ved genforsendelse privatadresse. Gebyret fratrækkes prisen på produktet, før vi refunderer beløbet til dig.

Ønsker du at få pakken gensendt, opkræves yderligere et emballage- og håndteringsgebyr på 19 kr. Det skyldes, at vi bruger meget tid og materiale på at pakke vores produkter forsvarligt ind. Og kommer de retur til os, er emballagen ofte så forslået, at der må en ny omgang til.

Du kan købe genforsendelse her:

gensend.unikplakat.dk

Det gælder for alle tilfælde af returnering, at du kun vil få tilbagebetalt beløbet for produktet. Udgiften til fragt vil du ikke få tilbageført til din konto.

Afhentning i showroom på Fåborgvej

Du kan vælge at aftente din plakat hos os i vores lille udstillingslokale, når din ordreværdi er 100 kr. eller derover. Vælg da blot afhentning under checkout, og du får en besked, så snart din ordre er pakket og klar. Herefter aftaler vi sammen et afhentningstidspunkt, der passer dig.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb på siden. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Der gælder de samme salgsbetingelser for virksomheder som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der begynder en ny 1-års reklamationsperiode.

Persondata

Information om indsamling og opbevaring af persondata finder du i vores persondatapolitik.

Beskyttelse af og rettigheder til indhold på UnikPlakat.dk

UnikPlakat.dk laver ophavsretlige designs, og webstedet samt alt dets indhold ejes af UnikPlakat.dk.

Informationerne er beskyttet gennem blandt andet immaterialretlige og markedsretlige love. Dette indebærer, at varemærker, firmanavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout samt informationer om varer, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden skriftlig godkendelse fra UnikPlakat.dk.

Med andre ord: Vi har selv kreeret plakatmotiverne. Først i hovedet. Senere i hånden. Så lad nu være med at nuppe dem. Det er ikke bare dårlig stil, men også ulovligt.

Om variationer mellem billeder på web og faktiske print

Alle billedinformationer UnikPlakat.dk skal udelukkende ses som illustrationer. Sådanne illustrationer kan ikke garantere varens nøjagtige udseende, og når du står med plakaten i hånden, kan der være små forskelle i farvestyrke og -nuance i forhold til produktbilledet på web.

Vi går op i miljøet

Vi benytter FSC-certificeret papir til at printe vores plakater. Desuden benytter vi FSC-certificeret emballage samt genbrugsplast, -pap og -papir, hvor det er muligt. Vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel, hvis vi arbejder sammen om at passe på klodens ressourcer. Derfor støtter vi fuldt op omkring miljøvenlig pakning.

Miljøvenlig pakning badge
Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.