Kontaktinformation

UnikPlakat.dk
Kinda Creative ApS
Fåborgvej 93
5250 Odense SV

CVR: 39123940

Har du brug for at kontakte os? Du er velkommen i vores indbakke, som du finder vej til ved at benytte vores kontaktformular.

Vi lover at vende hurtigt tilbage, og du kan regne med svar inden for 1 arbejdsdag.

Levering

Når du bestiller produkter fra UnikPlakat.dk, sender vi oftest samme dag. I langt de fleste tilfælde er leveringstiden derfor 1-2 hverdage. Hvis vi finder ud af, at du skal vente lidt længere – eksempelvis i tilfælde af udsolgte rammer – giver vi dig straks besked.

Hos os kan du vælge mellem følgende leveringsmetoder:

GLS til pakkeshop: 39 kr.
GLS hjemmelevering: 59 kr.

Når vi sender din ordre, får du et Track & Trace-nummer, så du kan følge din pakke.

Ved tilbyder gratis fragt til pakkeshop ved køb over 299 kr.

Betaling

På UnikPlakat kan du betale med Dankort, VisaDankort og Mastercard. Vi trækker først beløbet, når vi sender din ordre.

Du kan også betale for din ordre ved at lave en bankoverførsel til følgende konto:

Reg.: 8117
Kontonr.: 4634521

Vi sender varen, når vi har registreret din betaling.

Alle priser på websiden er inkl. 25% moms.

Fortrydelsesret og retur

Når du handler på UnikPlakat.dk, har du 14 dages returret. Dog gælder returretten ikke specialbestillinger som eksempelvis print med navn eller specialdesign efter ønske.

Vælger du at sende et produkt retur, skal du selv betale de fragtomkostninger, der er forbundet med at levere varen sikkert tilbage til os.

Varer sendes retur til:

Kinda Creative ApS
Fåborgvej 93
Odense SV

Hvis varen kommer retur i ringe stand, og vi ikke kan sælge den til anden side, kan det ske, at du kun får en del eller slet ingenting af købsprisen retur.

Reklamation

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb på siden. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Der gælder de samme salgsbetingelser for virksomheder som for forbrugere, dog med følgende modifikation. Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der begynder en ny 1-års reklamationsperiode.

Persondata

Information om indsamling og opbevaring af persondata finder du i vores persondatapolitik.

Beskyttelse af og rettigheder til indhold på UnikPlakat.dk

UnikPlakat.dk laver ophavsretlige designs, og webstedet samt alt dets indhold ejes af UnikPlakat.dk.

Informationerne er beskyttet gennem blandt andet immaterialretlige og markedsretlige love. Dette indebærer, at varemærker, firmanavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout samt informationer om varer, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden skriftlig godkendelse fra UnikPlakat.dk.

Med andre ord: Vi har selv kreeret plakatmotiverne. Først i hovedet. Senere i hånden. Så lad nu være med at nuppe dem. Det er ikke bare dårlig stil, men også ulovligt.

Om variationer mellem billeder på web og faktiske print

Alle billedinformationer UnikPlakat.dk skal udelukkende ses som illustrationer. Sådanne illustrationer kan ikke garantere varens nøjagtige udseende, og når du står med plakaten i hånden, kan der være små forskelle i farvestyrke og -nuance i forhold til produktbilledet på web.

Vi går op i miljøet

Vi benytter FSC-certificeret papir til at printe vores plakater. Desuden benytter vi FSC-certificeret emballage samt genbrugsplast, -pap og -papir, hvor det er muligt. Vi er sikre på, at vi kan gøre en forskel, hvis vi arbejder sammen om at passe på klodens ressourcer. Derfor støtter vi fuldt op omkring miljøvenlig pakning.

Miljøvenlig pakning badge

Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.