ProfilHvad er mere trist end en bar væg?

Jeg ved det ikke.

Men jeg ved, at du kan komme tristessen til livs ved at pryde dine vægge med betagende, blikfængende billeder i plakatform.

(Nej, plakaten her er ikke en af dem. Plakaten er mig, og jeg er ikke til salg ;-) )

Velkommen til UnikPlakat.dk!

Jeg er mægtig, mægtig glad for, at du er her.

Det er nemlig mig, der tegner plakaterne. Derfor kan jeg garantere, at alle plakater er unikke, og at webshoppen lever op til sit navn. Her er hverken “lånte” billeder eller købte motiver til salg. Så hvis mainstream og masseproduktion ikke lige er din kop hjemmebryg, vil du føle dig godt tilpas her.

Jeg knuselsker streger og farver.

Så højt endda, at jeg kigger på klokken hele tiden. Ikke for at se, hvornår jeg kan gå, men for at se, hvor længe jeg kan blive ved. Engang var jeg A-menneske, men min pen har rykket mig en plads frem i alfabetet, så jeg nu kan sidde oppe og tegne til klokken rumsterer rundt på den forkerte side af midnat.

Skrivende stund er primo 2021, og shoppen er ny. Krea-narkomanien er jeg født med, men først for nylig fandt jeg på at forvandle mine blyantstegninger til plakater.

Jeg har aldrig haft et visitkort.

Men havde jeg det, ville der de seneste år have stået selvstændig tekstforfatter på det. Som kunder har jeg haft de mest fantastiske og inspirerende mennesker, der med den største forståelse har givet mig lov til at opsige vores samarbejder til fordel for farvekridt.

Jeg hedder Charlotte. Uddannet cand.mag. Dyremor til en kvik jagt-golden og tre sofaløver. Menneskemor til en helt særlig dreng og en lille bulderprinsesse. Kæreste med en ekstraordinært tålmodig sjæl, som snarligt kunne have fejret kobberbryllup med mig, hvis vi dengang for længe siden havde fået papirer på hinanden.

Men lad os nu komme tilbage på sporet :-)

Jeg byder på vægpynt til både små og store.

Børneplakaterne er fyldt med nuser-faktor og pragtfulde pasteller, mens plakaterne til de store er ren, rektangulær originalitet, omhyggelighed og passion. Nogle endda med en grydeske humor.

Kreativitet er som et tomt pudebetræk, og jeg er vild med, at jeg hver dag får lov til at stå op og bruge dagen på at fylde det op. Jeg håber virkelig, at du kan lide, hvad du ser, når du stikker hovedet derind. Og hvis du eksempelvis får øje på en kaffeplakat, som mangler lige netop din yndlingskaffe, eller søger forgæves efter en definition, en fugl eller en noget helt tredje, så skriv til mig. Her modtages nemlig gerne ønsker, ændringsforslag og gode ideer :-)

Har du spørgsmål, ros eller det modsatte (sig det pænt), så skriv til mig. Jeg er i den anden ende af hej@unikplakat.dk og skal fluks vende tilbage på din henvendelse.

Jeg håber, vi ses!

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.