Om Unik Plakat

Hvad er mere trist end en bar væg?

Vi ved det ikke.

Men vi ved, at du kan komme tristessen til livs ved at pryde dine vægge med betagende, blikfængende billeder i plakatform.

Velkommen til UnikPlakat.dk!

Vi er glade for, at du er her. Hos os finder du – ja, gæt engang – unikke plakater. Det betyder, at vi selv står bag alle de design og motiver, du kan købe i shoppen. Vi elsker streger og farver i en sådan grad, at vi kigger på klokken hele tiden. Ikke for at se, hvornår vi kan gå, men for at se, hvor længe vi kan sidde med pennen i hånden.

Vi stikker næsen i vandet, i luften og i malingen, og hvor den ellers kan være. Her snuser vi inspirationen ind og laver den om til tegninger, som vi digitaliserer, så du kan købe dem som plakater.

UnikPlakat har lidt til både små og store. Børneplakaterne er fyldt med nuser-faktor og pragtfulde pasteller, mens vægpynten til de store er ren, rektangulær originalitet, omhyggelighed og passion. Nogle endda med en grydeske humor.

Vores designer er høj af kreativitet, og vores trykker er skrap, så du kan bare komme an. Og hvis du har særlige ønsker til din plakat eller vil glæde med en personlig gave, siger du bare til. Sammen finder vi på det helt rigtige guf til øjnene 🙂