Mangler du en smoothie plakat til køkkenet? Sådan en med en masse lækre smoothie-opskrifter, du kan prøve af, når du trænger til noget godt og sundt? Så kan jeg glæde dig med, at jeg har kreeret en splinterny plakat med 30 (!) smoothie-opskrifter – værsgo, fra mig til dig.

30 smoothies samlet på én plakat

På plakaten ser du 30 smoothieglas og -flasker i forskellige farver, hver med sin egen smoothie-opskrift. Jeg har naturligvis selv tegnet og farvelagt alle glas og flasker.

Og ved du hvad? En sjov lille detalje er, at jeg har forsøgt at matche farven på hver smoothie med resultatet af den opskrift, du ser ved siden af. Opskrifterne har jeg selv udvalgt og redigeret efter mange timers søgning hos alverdens smoothie-afficionados. Mængdemæssigt passer de omtrent til 2 personer. Men du er selvfølgelig velkommen til at justere i den samlede mængde eller i mængden af de enkelte ingredienser.

Og ja, ingredienserne, der pynter i toppen, er også hjemmeskabte.

En smoothie-plakat til alle

Den her hjemmelavede smoothie-plakat har det hele. De supersunde og grønne smoothies til dig, der elsker den sunde avocado- og kålfyldte livsstil. Dig, der ved, at et tæt kammeratskab med din blender er en genial genvej til at få flere grønsager ind i systemet. De dejlige, drikbare cremer er fyldt med vitaminer, mineraler, proteiner, fibre og sunde fedtstoffer fra avocado, mandler og kål og andre skønne madvarer.

Der er også smoothies til dig, der har børn og børnebørn. Du ved, de der små mennesker, der foretrækker de lyserøde, lilla og gule smoothies frem for de grønne. Plakaten har nemlig både de sunde og lækre blandinger, de børnevenlige og lækre opskrifter og kombinationen med lidt sødt og lidt grønt på samme tid.

Jeg har også forsøgt at komme omkring så mange forskellige ingredienser som muligt. Derfor finder du alt fra granatæblekerner, rabarber og papaya til rosenkål, ingefær og rødbede på listen over mums ting at proppe i blenderen. Og der er sørme også lidt kokos til den tropiske trang og et shot kaffe til dem, der skal tidligt op eller står over for en all-nighter.

Smoothies kun med planter

Er du veganer? Intet problem. Mange af opskrifterne på min smoothie-plakat lister veganske mælketyper som havre eller mandel, og du kan altid eksperimentere med at erstatte komælken med dit yndlings-veganer-alternativ.

Bestem selv størrelse og baggrund på din nye smoothie-plakat

Når du bestiller, har du mulighed for at vælge mellem en hvid baggrund og sand-beige-creme-farvet baggrund. Begge baggrunde er superfine, og jeg kunne ikke vælge, så det får du lov til :-)

Du kan købe plakaten helt ned til A5-størrelsen på 15×21 cm. Dog vil jeg anbefale dig som minimum at vælge A4, da skriften ellers bliver ret lille.

I shoppen kan vi se, at A3 og B2 (50×70 cm) er de mest populære størrelser, når det kommer til køkkenplakater – bare så du ved det. Det skyldes nok plakaternes praktiske karakter. Du vil altså ofte stå foran smoothie-plakaten for at finde ud af, hvilken smoothie-farve der passer bedst til en onsdag morgen før arbejde, en lørdag eftermiddag efter træning eller en aften med børnebørnene.

Og apropos de praktiske plakater til husets vigtigste rum …

Husk at kigge forbi alle de andre køkkenplakater

Smoothie-plakaten har masser af selskab i den kategori, der hedder plakater til køkkenet. Og hvis du er vild med smoothie-opskrifterne, kunne det jo være, at du også vil synes om alle smoothie-plakatens venner. I kategorien med køkkenplakater finder du eksempelvis vores populære plakater med kaffeopskrifter og cocktailopskrifter – her taler vi altså om to forskellige plakater ;-) Du finder også frugt og grønt og de mere syndige plakater med info om øl, vin, gin, whisky og rom.

Til sidst vil jeg ønske dig et lækkert smoothie-år med masser af lækre og farverige mellemmåltider. Jeg håber, vi ses på shoppen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.