Plakater til køkken

Plakater til køkken

Plakater til køkken er en kategori for sig her hos os, men egentlig er det ikke så lidt, der kan passe heri. Køkkenet er der, hvor der skåles i pragtfuld rødvin, mens gryderne simrer, og duften af madglæde breder sig gennem hele huset. Naturligvis skal der kredses om køkkenet, som vi gør det for husets øvrige rum. Især når det nu er her, at så mange dejlige sanseoplevelser nydes og skabes.

Køkkenplakater er på din ønskeseddel, men du ved ikke helt, hvad det skal være. Er du til det abstrakt legende, det tekstuelt finurlige eller det realistisk inspirerende? Plakater til køkkenet kan være mange ting, så lad mig fortælle dig lidt om, hvilke af vores plakater vi har valgt at putte i kategorien med køkkenplakater.

Køkkenplakater – madplakater

Til køkkenet er det oplagt at booste madglæden med et par madplakater. Når vi siger madplakater, tæller vi også dem med drikkevarer med. Med andre ord regner vi for madplakater til køkkenet de motiver, der forestiller de mange herlige ting, du kan bruge og lave i dit køkken.

Madplakater med bær, frugt, grønt og krydderurter kan indgå som del af en samling billeder til køkkenvæggen, hvor temaet er sundhed og madglæde. En billedvæg er genial til et stort køkken med meget vægareal, såsom den slags åbne køkkendesigns, der længe har været moderne. Som plakater til køkkenalrum kunne også vores smoothieplakat og teplakat være muligheder for dig, der gerne vil bevare fødevaretemaet på din køkkenvæg.

Skal det være lidt mere frækt, forbudt og med procenter, kan du komplementere barskabet eller -hylden med en cocktailplakat, en ginplakat eller måske en samling håndtegnede og informative whiskey- eller romflasker. Hvis barskabet slet ikke er et barskab, men en vinreol, skal du selvfølgelig have køkkenplakater, der passer til. Det er ikke noget problem, for så skal du bare en tur forbi vores plakater til køkken med vin. Her er både de sjove, de sofistikerede og de lærerige. Vælg selv!

Det kan selvfølgelig også være, at du bare foretrækker en pils og i det hele taget føler dig mere hjemme i ølkategorien. Helt ok med os. Du er meget velkommen til at udvælge dig vores plakat med ølaromaer som din næste plakat til køkken.

Plakater til køkken med kaffe

Du har ret – egentlig burde katteplakaterne høre hjemme i beskrivelsen af madplakater herover. Men da vi danskere har så intimt og uadskilleligt et forhold til vores morgenkaffe (og resten af dagens kopper), har jeg valgt at forære plakater til køkkenet med kaffe sit eget afsnit i den her lille fortælling. Kaffen er vores allesammens legitime affære; en høj, mørk og smækker elsker, vi ikke kan leve uden. Og som ovenikøbet er god for os, viser mange undersøgelser. Så det er ikke så mærkeligt, at vores mange kaffeplakater hører til blandt vores mest populære plakater til køkken.

Vi har plakater med kaffe til dit køkken i flere forskellige stilarter. Der er den hyggelige med opskrifter og den grafiske med blandingsforhold. Så er der den med de mange kaffekopper, fordi kaffe bare er en god ide, uanset anledning og tidspunkt. Vil du shoppe kaffeplakater, finder du fanen som underkategori til køkkenplakater.

Kunst til køkkenet

Findes der kunst til køkkenet? Ja, helt bestemt. Eller rettere – der findes kunst, som du selv bestemmer, hvor du vil hænge op. Falder du pladask på køkkengulvet for en af vores mange unikke kunstplakater, må du rigtig gerne inkludere den i din samling med billeder til køkkenalrum.

Vi har kunstplakater og grafiske plakater i mange farver og stilarter, og hvis du ser en rød tråd i et design, behøver motivet hverken forestille kaffe, kage eller krydderurter for at have sin berettigelse på din køkkenvæg. Det, jeg siger, er, at du skal sørge for at kigge alle vores kategorier igennem, når du leder efter plakater til køkken. Det kan jo være, at vi har gemt en skøn plakat i kælder- eller kvistkategorien, som i virkeligheden hører hjemme blandt køkkenplakaterne. For hvad ved vi egentlig om den slags ;-)

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.