Plakater kan du finde mange steder, så hvordan vælger du, hvor du skal købe din næste plakat til køkkenet, stuen eller børneværelset?

Overrasker det dig, at jeg synes, du skal købe den her? Nok ikke. Men jeg har faktisk en hel håndfuld gode grunde, som jeg håber kan overbevise dig om at blive her og se dig lidt rundt. Vil du høre dem?

Godt, kommer her.

#1: Billige plakater i høj kvalitet

Når du shopper på nettet, ved du også, at prisen spiller en mægtig stor rolle i forhold til, hvor du vælger at handle. Derfor er mine plakater meget billige. Ikke på den der Wish-agtige måde, hvor billig er lig med noget værre ….(indsæt selv bras, crap, bøvl, lort eller lignende :-)

Hos mig får du plakater til priser, der matcher eller er lavere end hos de fleste danske plakatbutikker, du kan sammenligne min biks med. Og du får samtidig et unikt produkt i en kvalitet, der faktisk er bedre. Jeg printer på tykt 240 g kvalitetspapir med en halvblank satinoverflade. Jeg har eksperimenteret med mat 180 g papir, men det føltes bare ikke rigtigt i hænderne, og jeg skyndte mig at skifte rullen ud med tykt, lækkert papir.

Er en papirrulle på 240 g/m2 dyrere end én på 180 g/m2? Temmelig meget, ja. Men ingen grund til bekymring – det kan du ikke se på priserne herinde. Det er bare sådan, at jeg ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og det er vigtigt for mig med en god følelse i tæerne, når jeg sender din plakat afsted.

2#: Unikke plakater du ikke finder andre steder

Hvornår er det nemmest at sammenligne to butikker?

Det er det, når de to butikker sælger samme produkt. I mit tilfælde ville det være en plakat. Men har du lagt mærke til, at du ikke finder mine plakater hos andre plakatforhandlere?

Forklaringen er, at jeg selv tegner de motiver, du ser på plakaterne. Nogle plakater består af én illustration, mens andre består af mange motiver, som jeg har sammensat. Jeg har eksempelvis en kategori med plakater til køkkenet, som er en samling plakater, der både er praktiske og flotte.

Plakat med grøntsager

Her finder du alt fra frugt, grønt, krydderurter og smoothies til vin-, gin-, rom- og whiskey-plakater med skønne illustrationer og praktisk information. Med dem på væggen går du fra 0 til Kloge-Åge på et øjeblik.

Hver illustration er håndtegnet. Hjemmelavet. Made in Odense. Fra mig til dig. Der er altså ikke tale om købte eller “lånte” motiver hentet ned andre steder fra. Det kan man nemlig godt, og det er der flere af mine konkurrenter, der gør. Men jeg vil hellere tegne selv. Og det er netop din garanti for et unikt produkt.

Du finder også en hel del tekstplakater i shoppen. Men selvom det “bare” er tekst, kræver de også en hel del tid at sætte op. Og jeg har selvfølgelig selv udvalgt, skrevet og sammensat teksterne på dem allesammen.

3#: Plakater med superskarpt print

Ved du, hvad der kan drille, hvis du laver en plakat ud af et motiv, du har downloadet et eller andet sted fra?

Størrelsen.

Og når størrelsen driller, driller kvaliteten. Resultatet er et grynet og uskarpt print.

Har man ikke selv kontrol over motiverne, bliver det noget bøvl. Men det lover jeg dig, at du slipper for her. Jeg er meget omhyggelig med at fremstille alle mine illustrationer i den bedst mulige opløsning, så størrelsen aldrig driller. De er lavet til at se skarpe ud, selv i vores største størrelse, som er 70 x 100 cm.

4#: Lynhurtig levering af din nye plakat

Når du shopper plakater, skal du også have din nye plakat hjem i en fart. Det ved jeg godt. Jeg er heller ikke selv særlig tålmodig, og lange leveringstider kan sagtens få mig til at fravælge en webshop.

Derfor afsender vi alle bestillinger aflagt inden 11.30 samme dag – også dem med ramme. I langt de fleste tilfælde betyder det, at din plakat er fremme næste dag. Det kan jeg love, fordi vi selv printer vores plakater. Engang var det dog sådan, at vi fik andre til at gøre det – vi havde en såkaldt dropshipping-aftale.

Kan du gætte, hvorfor det samarbejde hurtigt stoppede?

Det stoppede af to årsager: Dropshipping er for dyrt, og det tager for lang tid.

Jeg ville gerne kunne garantere, at tidlige bestillinger blev afsendt samme dag, men det blev de ikke altid. Og det er frustrerende ikke at have kontrol over den proces. Så nu er et af murermestervillaens værelser indrettet med en enorm industriprinter, bord til at skære og hylder og skabe til pap og emballage.

Det føles godt at kunne kontrollere kvaliteten af hvert eneste print og samtidig kunne sørge for, at bestillingerne bliver sendt med det samme.

5#: Du kan komme forbi og se og afhente din plakat

Her hos mig i Odense har vi brugt sensommer og efterår på at udnytte to gamle mure, der engang var en carport. Nu danner de rammen om den fineste tilbygning, der fungerer som showroom for webshoppen. Herinde kan du se mange af plakaterne i virkeligheden, og du kan købe og bestille, som du har lyst. Du kan naturligvis også afhente din online-bestilling og spare fragten.

Plakatshop

Lad mig spørge dig om noget.

Hvis du solgte et produkt online, og du vidste, at kvaliteten godt kunne bruge en vitaminindsprøjtning, ville du så åbne en butik, så du kunne vise produkterne frem? Nej, vel. Et showroom åbner du kun, hvis du er stolt af dit produkt og kan stå inde for kvaliteten.

Derfor er det faktum, at unikplakat.dk har et showroom, endnu et point i troværdighedsposen. Du kan altså trygt handle hos os – uanset om du har det bedst med at vælge dine plakater fra sofaen, eller du har lyst til at komme forbi.

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til plakaterne, levering, rammer eller andet. Lucky Lukes skygge og jeg konkurrerer altid om, hvem der er hurtigst på aftrækkeren, så du skal ikke vente længe på svar ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.