Plakater med tekst

Plakater med tekst gør sproget dekorativt

Plakater med tekst kan i sagens natur være mange ting. Nogle plakater har næsten hele overfalden dækket med budskaber, mens andre er mere minimalistiske i deres design. Plakater med tekst om kærlighed eller citater om livet kan godt rumme flere linjers tekst. Her spiller selve indholdet den største rolle, selvom det selvfølgelig er vigtigt, at plakat tekst og design går op i en højere enhed. Teksten i sig selv kan også være ganske dekorativ, og en typografi plakat kan sagtens bestå af blot et enkelt ord eller måske endda bare et bogstav. Her er det bogstavet med sin farve, form og silhuet mod den hvide eller sorte overflade, der udgør det dekorative element.

Hvad skal der så stå på en tekst plakat, for at den passer ind hos dig? Er du familiemenneske, er det måske en plakat med tekst om kærlighed, der gør dig blød i knæene. Og der findes nok heller ikke en kategori med flere fantastiske, søde og dejlig varme tekst plakater end kærlighedskategorien. Hvis ordsprog plakater findes i noget større antal end inden for emnet familie, børn og hjemmehygge, er det den altomfavnende kategori om selve livet. Mængden af plakater med citater om livet vejer også godt til, og er du filosofisk anlagt, vil du helt sikkert finde din yndlings plakat tekst her. Og det er, uanset om du er på udkig efter store plakater til stuen, plakater til køkkenet eller vægdekoration til børneværelset.

Plakater med tekst og humor

Den danske humor er noget helt særligt. Den er skæv, nogle gange lidt sort og fuld af sarkasme, som andre kulturer godt kan have lidt svært ved at gennemskue. Men vi elsker vores humor, og derfor er de sjove plakater da også i høj kurs. Mange plakater med ordsprog handler om livet i sin komplicerede enkelhed, men har samtidig et humoristisk tvist. Det samme kan siges, når det kommer til de populære definitionsplakater.

Definitionsplakater

Du kan få ordsprog plakater med tekst og citater om kærlighed og livet generelt, som er drejet i en humoristisk retning. Faktisk kræver det ikke ret meget knofedt af gøre det, for de mange begreber og roller er ret taknemmelige og lette af forme efter behov. Og det gør vi så på vores definitions plakater.

Definitions plakater er plakater med sjove definitioner. Der er altså sjældent tale om en kopi af et ordbogsopslag, som blot forklarer et begreb, en ting, en person eller et sted. Tværtimod kan du forvente definitioner med et kærligt tvist. Definitionerne er stærkt subjektive og angriber sit emner ud fra en skæv og meget snæver vinkel, og det er præcis det, der gør disse særlige typografi plakater så superherlige.

Drinksplakater og kaffeplakater

I Danmark elsker vi kaffe lige så højt, som vi elsker humor. Så hvorfor ikke kombinere disse to yndlinge og anskaffe et par sjove kaffe plakater? Nej, vi kan heller ikke finde et godt argument imod at gøre alletiders sorte vidunderdrik til centrum for en plakat med tekst.

Vi ved godt, at ikke alle er til kaffe. Men måske du kan lide drinks i stedet? Uanset hvad du foretrækker at fylde glasset med, bliver drinksplakater og kaffeplakater helt sikkert dine nye bedste venner, når du mangler plakater til køkkenet. Motiver med mad og drikke egner sig godt som plakater til køkkenet, fordi det jo som regel er der, tilberedningen foregår, og du har brug for at komme i den rette stemning.

Tekst plakater med farver og illustrationer

Drinks- og kaffeplakaterne bringer os videre til tekst plakater med mere end blot dekorativ typografi.

Hvis en plakat kun med tekst bliver lidt for sort/hvid og enkel til dit temperament, kan du vælge en plakat med tekst og lidt farve, et foto eller en illustration. Et godt eksempel på sådan en plakattype er vaskeplakater eller motiverende plakater med en farvet baggrund.

Et andet stjerneklart eksempel på superflotte tekst plakater er stjernetegn plakater. Vi har gjort det nemt for dig, der leder efter plakater med tekst i par, fordi du hos os kan få to forskellige stjernetegn plakater, der passer perfekt sammen. Den ene plakat rummer et håndtegnet stjernebillede, mens den anden er fuld af de karaktertræk, der kendetegner de forskellige stjernetegn.

Store plakater til stuen med plakat tekst

Er du på jagt efter enkle, stilfulde plakater, havner du sikkert midt i det store udvalg af plakater med tekst. Men kan du bruge en tekst plakat til noget, hvis du samtidig skal bruge store plakater til stuen? Ja, du kan. Her på UnikPlakat sørger vi for, at alle vores plakater kan printes i store størrelser. Det vil sige, at alle vores plakater med citater og tekster fås helt op til størrelse B1, som er 70×100 cm.

Plakater med citater på dansk

Udvalget af engelsksprogede plakater er selvsagt kæmpestort, men hvad med de danske? Naturligvis finder du også plakater med citater på dansk på UnikPlakat. Blandt andet er alle vores definitionsplakater på dansk, og du kan også vælge andre humor plakater skrevet på dansk. Derudover kommer de motiverende og inspirerende tekst plakater, som gør det lidt lettere at stå op om morgenen, hvis det er lidt gråt og vådt udenfor.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.