Børneplakater

Børneplakater til pynt, hygge og læring

Det er ikke uden grund, at der findes sådan et stort udvalg af børneplakater. Plakater til børn har tiltrukket sig enormt meget opmærksomhed de seneste år, fordi mor og far – og måske endda de lidt større børn – har fået øjnene op for effekten af flotte motiver på væggene. Naturligvis er det vigtigt, at den øvrige indretning fungerer både æstetisk og praktisk, men efterlader du væggene bare, er det, som om der mangler noget. Og det går jo ikke.

Hvilken børneplakat er den rigtige til dit hjem?

Plakater til børneværelset er en meget bred kategori. Leder du efter det rette billede, gør du det lettere for dig selv, hvis du indsnævrer din søgning. Eksempelvis er der forskel på stilen på en baby plakat og et motiv, der skal hænge på pigeværelset hos et lidt ældre barn. Baby plakater har ofte meget lyse farver og rolige motiver. Når prinsen eller prinsessen bliver lidt ældre, kan motivet ændre sig lidt. Pludselig sker der mere på billedet – lidt stærkere farver, flere detaljer og måske et læringstema. De farverige plakater kommer eksempelvis som alfabet plakat, med tegnede tal eller som verdenskort med dyr til børn, så de små kan nyde dejlige billeder og samtidig lære noget af dem. Plakater med dyr hører ikke til en bestemt aldersgruppe, men udtrykket ændrer sig, som målgruppen bliver ældre.

Plakater til børn er en god gaveide

Børneplakater er populære gaver at give i forbindelse med dåb eller fødselsdag. Den klassiske plakat med dyr rammer næsten altid plet til de mindste, og der er da også et eventyrligt stort antal plakater med dyr til børn. En anden hyggelig type motiv til gavebordet ved dåbsfesten er en stjernetegn plakat til børn. Sådanne plakater er ofte designet med et sødt motiv, som flankeres af babys fødselsdato, mål, vægt og øvrige oplysninger. Selvom stjernetegnene foræres væk som dåbsgaver, og du måske udelukkende tænker på dem som billeder til babyværelset, så kan de sagtens blive hængene, som barnet bliver ældre. Det gælder for både de personlige plakater til pigeværelset og drengeværelset.

Læringsplakater til børn er meget eftersøgte. Den allerede nævnte alfabet plakat til børn er et godt eksempel, men faktisk kan alle de farverige plakater med dyr, prinsesser, drager og slotte bruges til læring. Her er så meget at snakke om, og barnet vil synes, der er spændende, fordi du tager udgangspunkt i søde plakater. Du behøver ikke nødvendigvis en abc plakat for at snakke om bogstaver, ligesom du ikke behøver et verdenskort for at tale om drømme og spændende rejser. Udnyt de farverige plakater og billeder til børneværelset til at tale om lyde, farver og former, og lad fantasien få frit løb. Så vil du opdage, at alle de søde plakater til drenge og til pigeværelset er en historie i sig selv. Den venter blot på, at du fortæller den.

Børneplakater – unikke og håndtegnede

Her på unikplakat.dk finder du unikke, håndtegnede plakater til børn. Det betyder, at vi selv designer alle vores motiver her i huset. Når du vælger en børneplakat som prikken over i’et i din indretning, synes vi også, at den prik skal være noget særligt. Det gælder selvfølgelig, uanset om du vælger en bogstav plakat, en plakat med dyr eller en af vores mange farverige plakater til piger og drenge. Hvad gør det så ved prisen? Ingenting. Selvom alt, hvad du ser på siden, er håndarbejde Made in Denmark, er vi ikke dyrere end andre butikker. Og skal man sammenligne prisen på en plakat med prisen for et håndlavet maleri eller et stort fotografi fra en fotograf, finder man hurtigt ud af, at børneplakaterne er langt den mest budgetvenlige dekorationsform. Så læg trygt vores billige plakater til børn i din indkøbskurv, og pryd væggene med stil.

Held og lykke med at finde den helt rigtige blandt vores mange plakater til børneværelset. Og husk, at hvis du drømmer om et særligt motiv eller ønsker en af vores eksisterende plakater i en anden farve, kan du altid skrive til os. Så kan vi være kreative sammen!

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.