Dåbsplakater

Dåbsplakater – top-5 grunde til at du skal give dem som gave

Dåbsplakater er den perfekte gave til barnedåben.

Er du enig?

Det er jeg glad for at høre. Fortsæt du bare med at shoppe efter lige den dåbsplakat, du synes er den fineste. Er du i tvivl om, hvorvidt det, jeg påstår, er rigtigt? Så lad mig præsentere dig for 5 argumenter for, at dåbsplakater bør være at finde på gavebordet til alle dåbs- og navngivningsfester.

En dåbsplakat har lang levetid

Det kan være, at du havde tænkt på en lille kjole, en sparkedragt eller et par uldne sutsko til det nye forældrepar og den nye baby. Lad hellere være. Tænk bare på, hvor hurtigt baby vokser ud af tøjet, og gå efter en af vores mange dåbsplakater i stedet for. Denne fine, personlige plakat kan pynte på børneværelset i flere år ud i fremtiden og overlever på den måde stakkevis af tøjsæt og sko.

Strålende vægpynt til børneværelset

Et værelse uden vægpynt i form af billeder, malerier eller plakater virker tomt. Og da de færreste nybagte forældre har overskud til også at være boligstylister, kan du passende påtage dig den opgave. Vælg en smuk dåbsplakat, som, udover at være en varm og personlig dåbsgave, også er fremragende som vægpynt på børneværelsets bare vægge.

Dåbsplakater med med dyr

Jamen de sødeste børneplakater er da dem med dyr. Ja, du har helt ret. Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg af illustrerede dåbsplakater med tegninger af netop dyr. På den måde kan du slå to fluer – eller mus, eller dådyr, eller misser eller måske elefanter – med ét smæk.

Fødselsinformationer = læring

Jamen plakater til børneværelset skal jo helst være en form for læringsplakater, er det ikke rigtigt? Igen har du fat i noget. Men her er det vigtigt at huske på, hvad en dåbsplakat består af. Dåbsplakater er netop sat sammen af babys fødselsinformationer, som igen består af tal og bogstaver. Babys fødselsdag, længde, vægt og fødselstidspunkt er alle sammen tal. De er også forskellige typer måleenheder. Og når børn begynder at interessere sig for bogstaver, hvilket er tidligere end du tror, så vil de kaste sig over dem, de skal bruge for at skrive deres eget navn. Bum – kig på dåbsplakaten. Med andre ord, der er så meget læring gemt i vores fine dåbsplakater.

En dåbsplakat minder om dig

Sidst men ikke mindst er de personlige gaver dem, man oftest bliver gladest for – og husker afsenderen bag. Det betyder altså, at hvis du som moster, bedsteforælder eller god ven har foræret en dåbsplakat i gave, vil både mor, far og barn sende dig kærlige tanker, hver gang de kigger på den søde plakat.

Det var mine fem allerbedste argumenter. Jeg håber, du er overbevist :-)

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.