Kaffeplakater

Viser 1–20 af 22 resultater

Kaffeplakater – de fede plakater til køkkenet

Kaffeplakater er en af de absolut mest smækre vægdekorationer, du kan hive til dig. Plakater med kaffe minder dig om det varme, velduftende og kulsorte serum, der helt sikkert skal have sin del af æren for, at der trods alt er fred de fleste steder i verden.

Leder du efter en plakat med kaffe, vil det glæde dig at høre, at mulighederne er så mange, at du kan bade i dem. På den anden side kan det også være lidt af en udfordring, at udvalget af kaffe plakater er så stort. Men nu hvor du er landet her og forhåbentlig hygger dig, skal du høre lidt mere om, hvilken type kaffe plakater du kan opleve hos os. Ikke overraskende er vi overbeviste om, at de er de fedeste plakater til køkkenet på din matrikel.

Kaffeplakater hos os

Her hos os er vi pjattede med den tegnede streg. Derfor er vores plakater med kaffe allesammen håndtegnede. Kaffeplakater hos os er lidt mere henad en kaffe illustration. Når man giver afkald på det snorlige, får man til gengæld en kaffeplakat med masser af charme og personlighed. Ikke et dårligt bytte, synes vi.

Mange af dem, der søger en kaffe plakat, leder efter en såkaldt coffee guide plakat. Sådan en fætter kaldes også for en kaffetype plakat. Som navnet siger, viser denne plakat en oversigt over kaffetyper. Det kan man som designer gøre på mange måder. Vores kaffetyper plakat består for eksempel af 12 håndtegnede kaffemotiver – 12 forskellige typer kaffe. Med på kaffe plakaten er naturligvis de klassiske kaffetyper caffe latte og espresso. Du finder også den mundvandsfremkaldende caffe mocha og den trefarvede caffe macchiato. Minsandten om ikke også du får udvidet din horisont med den australske flat white og den kulsorte ristretto. Er der en bar plet på væggen i husets gastronomiske midtpunkt, så hæng de 12 kaffetegninger op derude, og du skal se – pludselig blev der lidt hyggeligere.

Men hvad nu hvis du har en yndlingskaffe, som du egentlig gerne ville give mere opmærksomhed end de øvrige kaffetyper? Det har vi tænkt på. For plakater med kaffe kan også betyde én bestemt slags kaffe. Vi har sørget for, at du kan få en kaffe poster med lige den kaffe, du synes er mest fortræffelig. Så uanset om du sværger troskab til den gode gamle instant kaffe eller aldrig ville vende ryggen til en god cappuccino, kan du få kaffeplakaten på unikplakat.dk. Og med følger naturligvis lidt til den søde tand, som passer godt til din favoritkaffe.

Plakater med kaffetyper og opskrifter

Kaffeplakaten med 12 kaffekopper og -glas kommer med overskriften ”Time for Coffee”. Under hver kaffetype står navnet på kaffen. Plakaten med hver af de forskellige kaffeillustrationer bærer teksten ”Gotta Love a” efterfulgt af kaffens navn. Husk, at du altid er velkommen til at skrive til os, hvis du leder efter en kaffe illustration med en særlig personlig tekst. Så finder vi gerne viskelæderet frem og erstatter vores tekst med din, inden vi sender plakaten hjem til dig.

Men vent … Som amatørbarista fuld af brandvarme ambitioner savner du sikkert en coffee guide plakat af den slags, der kan spille rollen som din sidekick ved siden af kaffekværnen. Vi forstår dig godt. Med alle de kaffekombinationer og blandingsforhold er det bare praktisk at have en kaffeplakat med opskrifter hængende i køkkenet. Og når den så ovenikøbet også kan spille rollen som rummets øjenguf, står du jo midt i en af de dersens win-win-situationer, som ikke er så ringe endda. Så hvad siger du? Skal vores håndtegnede plakat med kaffetyper hjem til dig?

Alle kaffe plakater fås i A5, A4, A3, B2 (50×70 cm) og B1 (70×100 cm). Og vi indrammer plakater op til B2 i smukke, danske trærammer med rigtig glas.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.