Vinplakater

Viser alle 9 resultater

Vinplakater – de sjove, de smukke og de informative

”Jeg har for mange vinplakater.”

Sagde ingen nogensinde.

For er der noget, der er værd at samle på, er det den slags posters, som bakker om om en hobby.

Vinplakater til køkkenet

Køkkenet har det med at være centrum for festlige begivenheder. Og for de fleste af os er et godt glas vin en uundværlig følgesvend til de kulinariske eventyr. Men hvad nu hvis vi fortæller dig, at der er en metode til at kombinere din kærlighed til vin med din nysgerrighed og interiør-interesse?

Den metode hedder vinplakater.

Vinplakater dækker over de sjove posters med humoristiske talemåder og ordsprog om vin. I kategorien findes også de smukke vinplakater af stilleben-typen. Det er kunstneriske fremstillinger af vin i rolige farver. Udtrykket er hverdagsluksus og lækre smagsoplevelser. Det lyse look passer godt ind i den skandinaviske indretning. Og desuden er stilleben, som er en smuk gengivelse af lækre ting fra hverdagen, blevet meget moderne.

Vinguide plakat med fakta

Hvis du vil oplyses, oplæres og gøre klogere på det der med vin, skal du have fat i vores vin guide plakat. Den rummer alle mulige informationer – sådan rigtig blærerøvsagtig viden om vin, som du kan slå dig løs med foran en flok gæster. Måske efter et glas eller to.

Med disse lærerige vinplakater kan du begive dig ud i beretninger om, hvad tannin er for en størrelse, hvilke syrer der er i rødvinen, og hvor druerne kommer fra.

Du ved også, hvilken type mad der passer til hvilke middagsretter, ost og desserter.

Skål, og pas på du ikke spilder på den hvide dug.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.