Retroplakater

Retroplakater – derfor skal de hænge på din væg

Retroplakater kan være mange ting. Her hos os finder du primært gamle naturillustrationer i retrokategorien. Og som du allerede ved, er retro lig med supercool. De smukke, gamle illustrationer er ofte udført med utrolige detaljer og præcision, som gør dem til kunstværker i sig selv. Den æstetiske appel ved retroplakater gør dem velegnede som dekoration i moderne hjem, hvis beboere ved, hvad der er godt.

Lyst til og interesse for natur

Illustrationerne fanger naturens skønhed og diversitet på en måde, der inspirerer dig til selv at udforske naturen. Og det behøver ikke at betyde en PhD i biologi. Det kan også være lysten til en tur i skoven, at du kigger nærmere på dyrelivet i strandkanten eller motivationen til at lave en vild have til glæde for sommerfugle, bier og andre insekter. I en tid, hvor miljøbevidsthed og naturbevarelse er vigtige emner, minder disse plakater os om at værdsætte og beskytte vores omgivelser.

Retroplakater og læring

Illustrationerne bag vores retroplakater har en stor historisk betydning inden for botanik og zoologi. De var engang (og nogle er stadig) anset om en vigtig kilde forståelse af naturen. Plakaterne viser også, hvordan vores viden om og opfattelse af naturen har udviklet sig over tid.

Retroplakater med naturillustrationer kan såmænd også have læringsmæssig værdi i mere pædagogisk forstand. De kan nemlig sagtens bruges til at lære børn om forskellige arter, planter og dyr. De er også velegnede til at skabe interesse for videnskab og botanik.

Indret dig med skønne retromotiver

Naturplakater er bare skønne, uanset hvor du vender og drejer dem. Søger du vintagestemning eller en mere rustik atmosfære, er retroplakater med naturillustrationer det, du mangler. Gå boheme-bananas med store, smukke naturmotiver, og mærk, hvordan roen bare sænker sig omkring dig.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.