Plakater til soveværelse

Plakater til soveværelse

Plakater til soveværelse er ikke en bestemt samling billeder, der kun må hænge der, hvor du sover. Det gælder for alle vores plakater, at der ikke står i nakken af dem, hvor de må hænge. Når vi alligevel har en kategori med billeder til soveværelse, er det for at give dig nogle ideer til din indretning. Hvordan kunne en soveværelsesplakat se ud? I vores kategori har vi udvalgt nogle plakater, der har et tænksomt udtryk, hvis man da kan beskrive en billedflade på den måde.

Store plakater til soveværelse

Er du så heldig at have en stor væg at lege med i husets drømmerum, kan du dekorere den med store plakater til soveværelse. Du kan nøjes med en enkelt plakat 50×70 cm eller måske en plakat 70×100 cm, som hænger alene. Du kan også udvælge dig et par, som du synes fungerer godt sammen. De fleste af vores print kan vi lave i 70×100 cm, så store plakater til dit soveværelse er ikke noget problem.

Ønsker du dig en billedvæg, men kan du ikke finde nok i denne kategori, så se dig omkring i vores kategori med kunstplakater, fordi der her ligger en masse designs, der passer ind lige der, hvor du har lyst til at hænge dem om. Der skulle være mere end nok plakater til at lave en billedvæg til soveværelse.

Sort/hvide eller farvede billeder til dit soveværelse

Hvorvidt du er til det farverige eller det mere afdæmpede kommer an på dit temperament og din øvrige indretning. Derfor finder du også begge dele blandt vores plakater til soveværelse. Eksempelvis har vores alkohol ink plakater fine farver og guldeffekt, mens vores grafiske plakater også har knald på farverne. Ønsker du dig en kombination, så væg et par af de små Birds, som er tekstplakater med små, pangfarvede fugle. Vores smukke skitseplakater holder paletten i den afdæmpede ende med en supertrendy cappuccino-farvet baggrund. Så smuk i en sort ramme på en lys væg.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.