Adolphe Millot plakater

Adolphe Millot plakater – en hyldest til naturen

Adolphe Millot plakater er lavet på baggrund af meget gamle illustrationer. Og det er netop deres alder og særlige udtryk, der gør dem så spændende at se på i dag. Millots værdifulde bidrag til og kombination af kunsten og videnskaben bør fejres, og det kan du gøre med en af vores efterhånden mange Adolphe Millot plakater.

Adolphe Millot (1857-1921) blev født i Paris og uddannet ved École des Beaux-Arts, hvor han dygtiggjorde sig inden for kunst og illustration.

Den her franskmand havde en helt særlig evne til at fange naturens skønhed, mens han samtidig fik ganske nøjagtige videnskabelige detaljer med i sit arbejde. Millot bidrog til både bøger, tidsskrifter og undervisningsmateriale, hvis emner spænder over fag som botanik, zoologi, geologi og anatomi. Blandt de allerdejligste Adolphe Millot plakater finder du hans botaniske illustrationer – blomster i massevis. Tegningernes udtryk fanger interessen hos både videnskabsfolk og kunstelskere, og det er en præstation i sig selv.

Pas godt på naturen, ville Millot have sagt

Millots tilgang til kunst og videnskab minder os om at værdsætte det smukke i naturen omkring os – hvilket må siges at være ultrarelevant. For naturen på de betagende Adolphe Millot plakater, som vi nyder på væggene, er jo den, vi ikke har været så gode til at passe på derude i virkeligheden. Smukke naturplakater skal ikke være en løftet pegefinger, men en kærlighedserklæring til fauna og flora, helt i Millots ånd.

Heldigvis er det sådan, tror vi, at man kommer længere med guleroden end med pisken. Så nyd din nye Adolpe Millot plakat med fisk, fugle, blomster eller måske insekter, og omsæt din naturglæde til nysgerrighed og mere klimavenlige vaner i hverdagen.

Det må være budskabet herfra.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.