Vaskeguide plakater

Vaskeguide plakater til hjemmet

Vaskeguide plakater med en samling af de mest almindelige vaskesymboler er meget populær. Måske fordi den tager et nødvendigt onde – nemlig tøjvask – og gør instruktionerne til en herlig vægdekoration.

Det er da praktisk og supersmart, at du kan have instruktionerne hængende på væggen og samtidig sætte kryds ved den opgave, der går ud på at finde den helt rigtige badeværelse plakat.

Vidste du for eksempel, at en streg under vaskebaljen betyder skånevask? Det gjorde jeg altså ikke. Jeg kendte heller ikke “reglerne” for temperatur ved strygning eller symbolerne for forskellige måder at tørre tøj på.

Sådan blev jeg klogere, da jeg skulle designe Unik Plakats vaskeguide plakater med vaskeanvisninger. Jeg er sikker på, at du også kan lære en ting eller to om tøjvask fra vores vaskeguide. Især hvis du er ung og grøn og først for alvor er gået i gang med at vaske dine egne sokker ;-)

Vaskeguide plakater til pressefoldede priser

Der er mange vaskeguide plakater derude, så hvorfor vælge at lade os sende dem til dig?

Fordi vi tilbyder en af de absolut billigste vaskeplakater på markedet. Vi har gjort os umage med at udvælge symbolerne, så du får assistance til tøjvasken fra din vægdekoration. Og vi printer knivskarpt og indrammer gerne din nye vaskeguide, før vi sender den til dig.

Hvis du ønsker dig et sæt med vaskeplakater, kan du kombinere den praktiske vaskeguide plakat med en vasketøj plakat eller en plakat med vaskemaskine og andre håndtegnede redskaber, der hører sig til tøjvask. Alle vaskeplakater leger godt sammen i par og ser pragtfulde ud hånd i hånd på væggen i dit bryggers eller badeværelse.

Vaskeplakater – hvid, grå eller sort

Vi har lavet alle vores vaskeplakater med hvid, grå og sort baggrund. Så har du mulighed for at vælge den lyse eller den mørke stil, alt efter hvad der passer bedst ind hjemme hos dig.

Vaskeguide plakaten med hvid baggrund har sorte symboler, tekst og tegninger, mens disse er hvide på vaskeplakaten med grå og sort baggrund.

Der er også de humoristiske vaskeplakater, hvis du er enig i, at det trivielle arbejde med vasketøj bare går lidt bedre set fra en humoristisk vinkel.

Husk, at vores rammer fås i hvid, sort, lys og mørk eg, hvis du skal have sådan en med til din vaskeplakat.

Vi ønsker dig en dejlig vaskedag :-)

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.