Talplakater

Talplakater til børneværelset

Talplakater er søde, illustrerede vejledninger til små mennesker, der skal lære lidt om mængder. Tallene er naturens måde at ordne det hele på, og derfor må man lære at tælle. Den bedste, nemmeste og mest dekorative måde at gøre det på er med talplakater på væggen.

Talplakater med dyr

Børneværelset skal være et magisk sted fyldt med sjov. Heldigvis kan læring sagtens være sjovt, i hvert fald hvis man har noget fint at tælle. Jo, bevares, fingrene er da fine. Men hvad nu, hvis du skulle lære mængderne sammen med en masse søde dyr? Se, det er hyggeligt.

Talplakater med dyr er illustrerede plakater med unikke tegninger af dyr eller madvarer, som de fleste børn kan genkende. Jo, du har ret, fingrene er altid lige ved hånden. Men det er nu sjovere at tælle til ti sammen med en flok flamingoer eller skøre, farverige fantasifugle.

1,2, 3, du må ikke se

Når børnene lærer at tælle med hjælp fra en talplakat, er de stolte og ivrige efter at vise deres nye færdigheder frem. Forældre såvel som familiemedlemmer kan forvente en overdådig tælleforestilling, hvor hvert tal er en stjerne i deres personlige show.

Og hvorfor skulle de ikke være stolte?

Vi er ret overbeviste om, at den sværeste del af det at lære at tælle er rejsen fra 1 til 10. Derfor er det lige præcis den, vi har forsøgt at gøre spændende med de fine talplakater.

… og 4 og 5 og 6 og 7 og 8 og 9 og 10 … nu må du se mit trylleri.

Husk at klappe 😉

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.