Plakater til stuen

Plakater til stuen – ska’ du ha’ et par nye?

Plakater til stuen er fantastiske, for der er aldrig givet, hvad der kommer op at hænge. Der er så mange variable, at plakater til stuen bliver som prikken over i’et i indretningen. Måske er der en yndlingsfarve, der går igen. Eller måske er det kun de neutrale gråtoner eller sarte nude-nuancer, der får lov til at få en plads.

Uanset hvilken stil, der vinder indpas, oplever vi ofte, at stueplakaterne er det, der kommer til allersidst, når huset får en makeover. Hvordan kan det være? Vi ved det ikke, men vi er glade for, at folk omsider opdager, hvor ufuldstændig indretningen føles uden plakater til stuen. Står du over for at skulle give din stue et ansigtsløft med ny vægkunst, overvældes du nemt af udvalget af stueplakater. Hos os finder du også en række forskellige plakattyer til stuen, så lad os se lidt på, hvad du finder på hylderne hos Unikplakat.

Store plakater til stuen

Stuen er næsten altid husets største rum, så det er selvsagt her, du har mest væg til din rådighed. Det er også her, at nøgne, tomme vægge skriger mest på smuk vægkunst. Med andre ord – du skal bruge store plakater til stuen. Når vi siger store plakater, mener vi plakater 50×70 cm og 70×100 cm. Sidstnævnte er det største format, vi arbejder med her på siden.

Så hvad skal du vælge? Reglen er, at der ikke er nogen regler. Dog findes der nogle retningslinjer for, hvad øjet finder mest tilfredsstillende at se på. Eksempelvis er det en god ide at hænge stueplakaterne omkring 20 cm over et møbel, hvis der står sådan et under plakaten. Hvis plakaten hænger frit på væggen, bør den hænge sådan, er der er 140-150 cm fra gulvet til midten af plakaten.

I forhold til væggens samlede flade, kan øjet godt lide, når du placerer en stueplakat i det såkaldte gyldne snit. Du skal tænke på væggen som et stykke papir. Mål 3/8 ind fra hver side af papiret, og lav en streg parallel med papirets kant. Til sidst har du fire steder, hvor stregerne mødes. Det er de gyldne snit, og det er her, du skal hænge din plakat op.

Store plakater til stuen kan sagtens indgå i en plakatvæg, hvor du hænger flere plakater op ved siden af hinanden. Her kan du vælge et farvetema, eller slå dig løs blandt farver, mønstre og stilarter. Du behøver heller ikke at holde dig til rammer af samme farver. Faktisk kan en plakatvæg med store stueplakater få et ekstra spændende look ved eksempelvis at kombinere lyse og mørke rammer.

Moderne plakater til stuen

Moderne plakater til stuen kan betyde flere ting. For den oprigtigt kunstinteresserede betyder det kunst skabt i perioden fra ca. midt-1800 til midt-1900. Men de fleste, der søger efter moderne plakater til stuen, leder efter motiver, som er nye – altså tegnet, malet, trykt eller på anden måde skabt inden for de seneste par år, og som dermed har et nutidigt udtryk. Men igen må vi bare sige, at et nutidigt udtryk kan være mange ting.

Hvis du leder efter moderne stueplakater, bør du tage et kig på vores grafiske plakater. De har et enkelt udtryk og klare, skarpt opdelte farver i en pallette, som helt sikkert også passer ind hos dig. Hvis det grafiske udtryk ikke er dig, så hop over i vores samling med unikke kunstplakater. Her finder du mange forskellige stilarter, hvorom vi altid kan garantere originalitet såvel som nutidighed. Det kan vi, fordi vi selv skaber al vores kunst. Vi står også selv for at printe, pakke og sende.

Farverige stueplakater

Vi kan gode lide farver, for farver er lig med energi og godt humør. Og der er intet mere pragtfuldt end en væg med et brag af et blikfang, som nogen har turdet hænge op. Farverige plakater til stuen er nemlig noget, der ofte kræver lidt mod at hænge op. Det skyldes nok vores afdæmpede, nordiske indretningsstil. Men det minimalistiske, sort/hvide eller nude, som kendetegner mange boligmagasiner, er ingenting uden et modspil af farver. Farverige stueplakater er den perfekte måde at bryde et look, der nok er yndigt, men kan blive upersonligt, ja, næsten klinisk, hvis du ikke har dig selv med. En farve er en måde, hvorpå du kan sige “jeg bor her”, og “jeg ved, hvem jeg er”. Det er det, farver kan, og det er derfor, vi elsker dem.

Hos Unikplakat.dk har vi en hel kategori dedikeret til fantastiske farver, som du kan slå dig løs med.

Plakater med tekst til stuen

Tekstplakater kan også noget, og hvis du har et budskab på hjerte, eller bare er vild med det typografiske look, så tag et kig på vores plakater med tekst til stuen. Også vores særlige og sjove definitionsplakater egner sig godt som plakater til stuen, enten alene, som en del af en plakatvæg eller som par.

Mange fede plakater til stuen

Vi har sagt det før, men siger det gerne igen: Der er ingen regler, når det kommer til plakater til stuen. Det vil altså sige, at du har 100% frihed til at gøre, som du har lyst? Er det ikke skønt? Vi har efterhånden kreeret rigtig mange motiver, og for dig betyder det rigtig mange fede plakater til stuen. Her er alt fra cocktailplakater til abstrakt kunst, fra mariehøns til stjernetegn og smukke skitse- og croquismotiver. Naturplakater til stuen finder du i kategorien med plakater med dyr. Der gemmer sig også gode ting under fanen med praktiske plakater. Shop løs blandt allerede i dag.

Billige plakater til stuen

Åh ja, prisen betyder meget. Heldigvis har vi, synes vi selv, ret billige plakater til stuen. Vores stueplakater er unikke, og alligevel ligger vores priser under flere af vores konkurrenters. Vi kan tilbyde dig billige plakater til stuen, fordi vi selv tegner, trykker og sender. Der er ikke noget mellemled, kun dig. Husk på, at alle vores plakater er unikke og fås ikke andre steder.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.