Plakater til drengeværelse

Plakater til drengeværelse – superhelt, naturnørd eller dinoelsker?

Plakater til drengeværelse er en kategori, vi altid arbejder på at udvide. Hvorfor? Fordi drengeplakater er meget mere end bare dekorationer. Plakater med spændende og seje illustrationer kan også være kilde til inspiration, læring og nye lege med det legetøj, der venter på hylderne. Alle mennesker, store som små, har nogle gange brug for et puf til fantasien, og plakater til drengeværelset kan forvandle fire vægge til et rum fyld med ideer og eventyr.

Drengeplakater med bogstaver og dyr

Børneplakater kommer i alle former, størrelser og temaer, så det er nemt at finde nogle, der afspejler dit barns unikke interesser og personlighed. En stor del af vores plakater til børn er lige så meget til pigerne som til drengene. Det gælder eksempelvis vores lærerige plakater til børn. Disse plakater hjælper og støtter, når prins krudt-i-mås skal møde bogstaverne og jonglere med tallene. Alfabetplakaterne fås i forskellige designs med illustrationer og fokus på konsonanter og vokaler.

Plakater til drengeværelse fås selvfølgelig også med dyr. Og hvorfor ikke kombinere læring med vægdekoration? Lærerige plakater til børn rummer både små kribledyr og store, farlige (læs: superseje) dyr. Vi kan hoppe en tur i vandet og møde de store hvaler med en hvalplakat. Vi kan også blive på land og smutte til Afrika for at møde de store dyr, der lever her.

Cool dinosaurplakat

Enkelte plakater har vi valgt kun at vise i gruppen med plakater til drengeværelse. Det er ikke for at udelukke eller sætte i bås, men det er nu engang sådan, at drenge er drenge, og drenge er vilde med eksempelvis dinosaurer. Derfor befinder vores dinosaurerplakat sig under drengeplakater. Det samme gør plakaten med motorcyklen. Du finder også fine børneplakater med rolige blå/grønne pasteller og lyse farver.

Mon ikke du kan finde en plakat til det drengeværelse, du står for at indrette? Det håber vi, så kig dig omkring, og tag dig bare go’ tid.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.