Plakater til badeværelse og bryggers

Vaskeplakat med vaskeguide er den perfekte bryggers plakat

Vores vaskeplakat med vaskeguide er en dekorativ opsætning af alle de vaskesymboler, du finder i buksekanten og i nakken af t-shirten.

Det er egentlig en finurlig ting, at disse vaskeanvisninger er blevet til en vaskeplakat og dermed et meget populært valg, når det kommer til plakater til badeværelse og bryggers. For de er jo bare instruktioner i at vaske tøjet korrekt. Kan vi kalde det kunst? Jeg ved det ikke, for jeg kender ikke definitionen, men i hvert fald ser det knaldhamrende godt ud med de her symboler på en vaske plakat.
Og det er da også en mægtig god ide at samle alle vaskesymbolerne på ét sted og hænge dem op på væggen.

Vaskeplakaten er en kombination af lavpraktik og smækker vægdekoration, og med sådan en skøn bryggers plakat behøver du ikke længere lede i vaskemaskinens instruktionsbog eller ringe til mor. Det er altså virkelig smart.

Plakater til badeværelse – de sjove og de praktiske

Leder du efter den helt rigtige badeværelse plakat, kan udvalget groft inddeles i praktik, humor og æstetik. De praktiske har vi netop været omkring, netop vaskeguide plakaterne, så lad os kigge lidt på de mere humoristiske.

Blandt de sjove plakater til badeværelset fås plakaten med vasketøj. Her har vi valgt et sjovt citat og det at vaske, som naturligvis har et strejf af sandhed i sig. På vores vasketøj plakat står, hvor længe det ca. tager at vaske, tørre, lægge sammen og få tøjet på plads. Vaske- og tørretiden hænger ret godt sammen med faktisk tid. Men når vi kommer til det der med at lægge sammen og på plads, bevæger vi os mere ind i den oplevede tid. Og vi har estimeret, at det føles, som om den proces tager 7-10 hverdage. Sådan er det med de sjove plakater – de beskriver virkeligheden fra en skæv og ganske subjektiv vinkel.

Dykker du ned i de øvrige posters inden for kategorien sjove plakater til badeværelset, finder du de rene tekstplakater med badeværelseshumor. Du finder også posters med humoristiske håndtegninger, som kan bringe smilet frem hos den, der har trukket sig fra selskabet og sidder lidt for sig selv.

Smukke plakater til bryggers og badeværelse

Hvis du ikke lige har lyst til spas og ikke har brug for en vaskeguide plakat, så er en kunstplakat måske noget for dig og dit badeværelse?

Vores farverige plakater, kunstplakater eller line art posters er gode bud på smukke plakater til bryggers og badeværelse hos den stilbevidste dekoratør. Især kategorien med kunstplakater tilføjes ofte nye designs, så hold øje, hvis du er i færd med at indrette bryggers eller badeværelse.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.