Madplakater

Viser 1–20 af 21 resultater

Madplakater til dit køkken

Madplakater er garnituren til dit køkken, krymlet på din isvaffel. De er lige det, du mangler i din indretning i det rum, hvor alt fra hverdagsdeller til kulinariske kreationer bliver til.

For mange er madlavning en stor passion, en kunstform og en kilde til glæde for hele familien. Og nu, da vi har slået fast hvor vigtigt køkkenet er som rum, er der naturligvis ingen vej uden om også at kræse for det æstetiske. Med andre ord skal køkkenet ikke bare være centrum for mundgodt – det skal også være rummet med øjenguf. Til formålet skal du bruge madplakater – surprise :)

Madplakater – plakater med råvarer eller opskrifter

Når vi taler om madplakater, tænker du måske straks på illustrationer af klassiske fødevarer, middagsretter, drikke eller bagværk som grøntsager, frugter, smoothies, doughnuts eller måske ost.

Du er ikke forkert på den.

Disse plakater oser af charme i dit køkken – og du behøver ikke engang at tænde for emhætten. Der er også mange mere kunstneriske muligheder at vælge imellem. Fra varme illustrationer af citroner fra solkysten til lækre stilleben plakater med mad og vin. Vi ved ikke helt, hvad essensen af gastronomi er for en størrelse, men den er helt sikkert et sted mellem linjerne på vores mange madplakater.

En af de største fordele ved at indarbejde madplakater i dit køkken er, at de kan være både inspirerende og oplysende. De kan minde dig om vigtigheden af gode råvarer, og de kan inspirere dig til at eksperimentere med nye opskrifter. Og så kan de hjælpe dig med at bevare minder om uforglemmelige måltider, du har haft glæden af at opleve engang.

Når du har en nøje udvalgt madplakat hængende i dit køkken, kan den også fungere som et samtaleemne. Gæster vil måske (læs: kan slet ikke undgå at) bemærke plakaten og spørge dig om dens betydning eller historie. Det kan føre til spændende samtaler om mad, hvilket jo er skønt, da vi allerede har snakket ret meget om vejret.

For dig, der er vild med at lave mad fra bunden og eksperimentere med gode råvarer, kan madplakater også tjene som kilde til konkret inspiration. Du kan vælge madplakater, der fremhæver de sunde ingredienser, du elsker mest, eller de søde retter, der er allermest hyggelige at lave. Madplakater til køkkenet kan minde dig om at udforske; blæse lidt på frk. Jensen og traditionerne og prøve noget nyt.

Svaret er altid pizza

Vi er sikre på, at det, du netop har læst, har gjort dit liv lidt lettere. Nu behøver du nemlig slet ikke at få grå hår over spørgsmålet om, hvad du dog skal dekorere dit køkken med. For svaret er altid pizza … eller nej. Jo, måske.

Svaret i hvert fald altid madplakater, hvoraf en af dem kunne være en pizza plakat.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.