Kunstplakater

Viser 1–20 af 124 resultater

Kunstplakater

En kunstplakat kan forandre et rum. Den er prikken over i’et på din bare væg, når du er færdig med den øvrige indretning. Men der er så mange kunstplakater at vælge imellem, så hvor skal man starte?

Da kunst jo er et vidt begreb, kan en kunstplakat se ud på rigtig mange forskellige måder. Måske ved du, hvilken type plakatkunst du er på jagt efter, og måske er du typen, der ved det, når du ser det. Uanset om din næste vægdekoration skal være en grafisk kunst plakat, en moderne kunst plakat eller en særlig udvalgt blandt en samling farverige plakater, så synes jeg, at du skal bladre lidt rundt i vores katalog af plakater til hjemmet.

Vi er ikke landets største forhandler af kunstplakater. Men til gengæld er den kunst, du finder i vores kategori, fyldt med plakatkunst, som du ikke finder andre steder. Det kan jeg garantere, fordi vi selv står for design, udvikling og print af samtlige plakater. Du skal altså ikke igennem side efter side med plakater, du også finder på hylden hos alle andre forhandlere – og på væggen hjemme hos naboen. Leder du efter unikke, danske kunstplakater, designet og produceret lokalt, er din nye kunstplakat måske lige her hos os. Vi printer først vores kunstplakater, når de er solgt. Således undgår vi spild og overproduktion.

Store kunstplakater 50×70 cm og 70×100 cm

Hos UnikPlakat.dk designer vi selv vores kunstplakater, og derfor har vi også selv mulighed for at beslutte, hvilket format du skal kunne købe dem i.

Når det kommer til de store formater har vi valgt, at vores store kunstplakater skal kunne fås i 50×70 cm og 70×100 cm. De store kunstplakater i størrelsen 50×70 cm er populære, fordi størrelsen er så stor, at motivet virkelig kommer til sin ret. Men samtidig passer den ind hos dig, der bor i en mindre lejlighed – ja, selv et kollegieværelse vil kunne rumme dette plakatformat. Hvis du bestiller plakatkunst i 50×70 cm og ønsker en ramme til, skal du blot tilvælge den ønskede ramme, og vi monterer plakaten i rammen, før vi sender den til dig.

Vi tilbyder også moderne kunstplakater og grafisk plakatkunst i 70×100 cm. Dette er vores største størrelse og vil være stor nok til langt de fleste hjem. Bemærk dog, at vi ikke tilbyder at indramme vores største størrelse, da vi på nuværende tidspunkt ikke kan emballere så stor en forsendelse, så den overlever fragten uden skader. Det er jo trods alt følsomt gods, vi har med at gøre. Bestiller du en stor kunstplakat i 70×100 cm, ruller vi den forsigtigt sammen med silkepapir og sender den forsvarligt i et paprør.

Ønsker du at lave en plakatvæg med en blanding af de store kunstplakater og de lidt mindre, kan du sagtens blande eksempelvis A4 og A3 med enten den lille A5 eller en 50×70 cm, som er det, vi kalder B2 plakatkunst.

Farverige plakater, moderne kunst plakater og grafisk plakatkunst

Her på tegnestuen er vi vilde med farver. Farver giver energi og spreder glæde, og derfor har vi også en række farverige plakater, der kan sende en god portion spræl hjem til dig. De farverige plakater findes i en særlig kategori under fanen plakater til stuen.

Søger du moderne kunst plakater? Hvorvidt du finder din næste moderne kunst plakat her hos os afhænger lidt af, hvad det præcis er, du søger. Moderne kunst defineres som en særlig periode fra omkring midten af 1800-tallet til sidst i 1900-tallet. Det er selvsagt plakat kunst designet af bestemte kunstnere, som var aktive i denne periode, og fleste af dem er ikke længere iblandt os.

Vi har sagt det før, men har du ikke lige lagt mærke til det, så designer vi selv vores kunstplakater. Og derfor hører vores plakatkunst ikke hjemme i den klassiske definition af moderne kunst plakater. Men søger du moderne plakatkunst i den forstand, at den næste vægdekoration skal være et nyt, spændende, nutidigt og unikt motiv, så kan vi godt være med. Og så vil vi selvfølgelig opfordre dig til at se vores moderne kunstplakater igennem og måske sende bud efter en af dem.

Når du begynder din søgning efter plakater til stuen, kan du også vælge at lede efter en grafisk kunst plakat. Ligesom det er tilfældet med de moderne kunstplakater, kan der være flere forskellige opfattelser af, hvad grafisk plakatkunst egentlig er. Her hos os er den grafiske kunstplakat en størrelse, som har et særligt udtryk. Den er ikke et foto, men er måske påstået med inspiration fra et foto. Den bærer heller ikke præg af en tegnet streg. De fleste af vores grafiske kunstplakater har tilfælles, at de består af rene former og linjer. Ofte består de også af stærke, klare farver. Nogle af vores grafiske plakater finder du også i kategorien kunstplakater, mens nogle kunstplakater derimod ikke findes i den grafiske plakatkategori. Det er et valg, og opdelingen kunne have været anderledes. Men vi håber, at du finder en grafisk kunst plakat herinde, der hvisker dig i øret, at den godt vil bo hos dig.

Køb kunstplakater online

Når du køber kunstplakater online, skal du naturligvis være sikker på, at du køber et ordentligt og originalt produkt af høj kvalitet. Du får jo ikke mulighed for at se, føle og mærke motivet, før du køber det. Derfor gør vi os umage med at vinde og beholde din tillid, når du køber kunstplakater online hos os.

Først og fremmest er vi en dansk onlineshop. Vi bor i Odense og har faktisk også for nylig bygget et lille showroom, som vi er ved at indrette og gøre lækkert. Det har vi valgt, fordi vi er stolte af vores produkter og kan stå inde for kvaliteten af dem. Du kan købe kunstplakater online via vores webshop og hente dem i vores showroom, hvis du bor i nærheden.

Da vi selv står for design, kan vi også garantere originaliteten på vores produkter. De fleste er tegnet i hånden – enten digitalt eller på papir. Andre er genfortolkninger af skønne motiver, der findes derude.

Når du køber kunstplakater online hos os, får du en plakat på premium papir. Vi printer på 240-260 g FSC-certificeret satinpapir og monterer i kvalitetsrammer, hvis du ønsker det.

Desuden går vi langt for at emballere din kunstplakat så miljøvenligt som muligt. Blandt andet benytter vi genbrugspapir, genbrugskardus, majsfyld, genbrugsbobleplast og FSC-certificerede papkasser.

Når du handler på nettet, vil du have dine varer hurtigt, og køb af kunstplakater online er ikke spor anderledes. Derfor sætter vi en ære i at sende plakatkunst afsted samme dag, når blot du bestiller inden 11.30. Og fik vi nævnt, at vi vores kundeservice er helt i top? Vi svarer hurtigt, når du skriver til os på mail og skal nok hjælpe, hvis du oplever problemer eller har spørgsmål. Du kan altså trygt købe kunstplakater online her hos os.

Billige kunstplakater

Til sidst vil vi blot sige, at vi har billige kunstplakater. Selvom du ikke helt kan sammenligne vores produkt med mange andre, der fører de samme plakater, så vil vi selvfølgelig gerne tilbyde dig gode priser. Og faktisk er alle vores farverige plakater, moderne kunst plakater og grafisk plakatkunst prissat meget konkurrencedygtigt. Vi ved, at du vil have billige kunstplakater, så det får du. Men samtidig får du et superflot og unikt kvalitetsprodukt, som er fremstillet med masser af kreativ kærlighed.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.