Köhlers Medizinal Pflanzen plakater

Köhlers Medizinal Pflanzen plakater – sundhed findes i naturen

Köhlers Medizinal Pflanzen plakater er en gruppe plakater, hvis motiver stammer fra et værk af samme navn. Oversat til dansk betyder det “Köhlers medicinske planter.”

Herman Adolph Köhler var en tysk apoteker og botaniker, der levede fra 1844 til 1918. Han er bedst kendt for sit omfattende værk, som netop er Köhlers Medizinal-Pflanzen. Værket blev først udgivet i 1887 og indeholder detaljerede beskrivelser og illustrationer af medicinske planter fra hele verden.

En modreaktion

Köhlers Medizinal Pflanzen plakater er ret populære som vægdekoration i dag, selvom tegningerne og værket er mere end 100 år gammelt. Vi tror, det skyldes flere ting. Som en modbevægelse i en digital tidsalder og et samfund fyldt med stress, søger vi tilbage til naturen. Her leder vi efter trøst, ro og næringsstoffer, som alle sammen kan gøre os gladere og sundere. Generelt inspirerer naturplakater til en sundere og mere holistisk livsstil, og helt konkret rummer Köhlers Medizinal Pflanzen plakater ledetråde til at finde sundhed og livsglæde i bestemte planter. Det er i hvert fald vores gæt.

Köhlers plakater bliver stadig brugt

Köhlers værk om medicinske planter var et af de mest omfattende og betydningsfulde værker inden for sin genre på det tidspunkt. Det indeholdt information om anvendelsen af planter i medicin, og det blev brugt som reference af både læger, apotekere og botanikere, som satte stor pris herpå.

Illustrationerne, som danner baggrund for Köhler’s Medizinal-Pflanzen plakater, er ikke skab af Köhler selv. I stedet må vi give æren videre til en række forskellige kunstnere og gravører, som lagde billede til Köhlers viden om emnet. De detaljerede og smukt udførte illustrationer er en bemærkelsesværdig del af værket og bidrager til dets kunstneriske og videnskabelige værdi. Dette værk er stadig af historisk interesse og bruges som en reference inden for botanik og medicin, selv i dag.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.