Fødselstavler

Fødselstavler – en fejring af familiens nyeste (og blødeste) medlem

Fødselstavle og baby er et match made in heaven. Ved du hvorfor? Fordi de begge to er ret så nuttede, og man har lyst til at kigge på dem. Okay, måske er den lille baby foran på point, når det gælder om at røre, nusse og kramme. Men det med fejringen tager de søde fødselstavler sig af.

Nybagte forældre er ivrige efter at få det hele med. Hvert et lille smil, hvert skridt. Og det forstår vi godt. For intet er større og mere livsomvæltende end at blive forældre til et lille barn. Måske er det derfor, at en fødselstavle plakat er så populære at give til forældreparret, når barnet bliver døbt eller på anden måde for sit navn. Fødselstavler er en af de mest personlige dåbsgaver, du kan give, og er netop designet til at få alle informationer fra fødselstidspunktet med.

Fakta på fødselstavlen

Har du fulgt godt med, og har du alle babys fakta, er du godt på vej til at have dåbsgaven i hus. Dem skal du nemlig bruge, når du bestiller. Og hvilke informationer er det nu lige, du skal bruge? Jo, det er selvfølgelig barnets navn og efternavn, fødselsdato, vægt, længde, klokkeslættet, fødestedet (et hospital for de flestes vedkommende) og til sidst barnets stjernetegn. Nu tænker du måske, at stjernetegnet er givet ud fra datoen, men det er det ikke altid. Og for at undgå fejl på en fødselstavle, som skal hænge på væggen og pynte, vil vi gerne have, at du selv udfylder stjernetegnet.

En illustreret fødselstavle

Men fakta er selvfølgelig kun halvdelen af rejsen. Den anden halvdel består i at finde det helt rigtige design til netop den fødselstavle, som din nevø, din kusine eller dit barnebarn skal have. Og her må vi bare sige: Hvor er det godt, at du er her. For vi har lavet en dejlig rund og dunet samling af forskellige fødselstavler. Vi har forsøgt at variere deres udtryk, så der er noget for alle. Alle vores fødselstavler har en eller flere illustrationer, som vi selv tegner. Nogle har mange, mens andre har et mere enkelt udtryk. Nogle har blot stjerner, mens andre igen er fyldt med søde dyr. Farveskalaen er for det meste lyserød og babyblå, fordi det er det foretrukne valg.

Når du får eller giver fødselstavler væk som gaver, giver du mere end blot en fin vægdekoration. En sådan personlig plakat er med til at holde på minderne fra babys allerførste tid. Gaven sikrer også den glade giver kærlige tanker, fordi forældrene kan huske, hvem afsenderen er.

Den perfekte plakat til babyværelset

Hvis vi skal runde af med en praktisk bemærkning, er fødselstavler faktisk også skøn at få, fordi der tit mangler noget på væggen. De travle forældres fokus har været på at finde den rigtige seng, puslebordet, dyner, puder, bleer og søde dragter. Men hvad med væggene? Her passer den fineste personlige plakat med bløde pastelfarver og håndtegnede illustrationer perfekt ind.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.