Fødselsplakater

Fødselsplakater til børneværelset

Fødselsplakater kaldes også for fødselstavler, dåbsplakater eller dåbstavler, og de er de skønneste gaver til barnedåben. En fødselsplakat er en særlig type illustreret plakat med plads til, at du kan gøre dem personlige med barnets navn og data. En fødselstavle plakat er en fin gave, netop fordi disse data ikke bare er data. Tilsammen udgør barnets navn og fakta den første flig af identitet hos den varme, bløde baby, der kommer til verden. Med en fødselsplakat kan far og mor holde fast i og huske på de magiske centimeter og gram.

Men en fødselsplakat er naturligvis andet og mere end blot en huskeseddel. Her hos os er alle illustrationer på vores fødselsplakater håndtegnede. Det betyder altså, at vi selv tegner og designer. Derfor ved vi, at vores plakater til fødsel er unikke, nøjagtig som de dunede babyer, hvis væg de skal op at hænge på.

Også en fødselsplakat til dig

Mulighederne er mange, når du skal bruge en plakat til dåbsgave. Vores håndtegnede fødselsplakater har hver deres søde udtryk, tegninger og farver. Dyr, symboler og andre tegninger til den enkelte dåbstavle er alle lavet for sig og til sidst sat sammen til én plakat. Alt fra typen af streg til fødselsplakatens baggrundsfarve er nøje udvalgt og omhyggeligt sammensat.

Når du gerne vil have alle fakta med og er på jagt efter en plakat med barnets navn og fødselsdato, så har vi flere fine af slagsen. Blandt andre er vores fødselsplakat med dyr et populært valg. Også den personlige plakat med den lille bamse, der hviler sig på en sky, er en bestseller. Og som du kan se, er stilen på disse to fødselsplakater ret forskellig. Hvor den første er tegnet med blyantspen og farvet med kulpenne, er den sidste tegnet op med blæk og derefter fuldfarvet. Begge fødselsplakater er skønne, men der er noget for enhver smag. Superfin er også det lille dådyr, som ligger under en blå eller lyserød sky med barnets navn.

Når du bestiller fødselsplakater, vil du under bestillingen få en formular frem, som har felter, der passer til plakaten. Nogle plakater er designet plads til kun navn og dato, mens andre er plakater med barnets data – dem alle sammen. Læg mærke til, at også stjernetegnet kommer med på de fødselsplakater, der rummer alle barnets data. Der er intet felt til at udfylde stjernetegnet, men heldigvis kan det udledes fra barnets fødselsdato. For mange er det en ekstra sød ting at stjernetegnet også er at finde på plakater til dåb.

Fødselsplakaten og leveringstiden – hvor hurtigt går det?

Rigtig hurtigt, faktisk. De fleste bestillinger af personlige plakater og plakater til barnedåb laver vi samme dag, ordren kommer ind. Hvis vi modtager din ordre om morgenen eller tidlig formiddag, kan vi også når at printe, pakke og sende den. Men andre ord kan du altså være heldig at have en helt personlig plakat hos dig, dagen efter du har bestilt den. Andre gange går der en ekstra dag. Vi vil hellere bruge lidt længere tid på at tilpasse eksempelvis et langt navn eller en måned med kun få bogstaver, end at sende noget afsted, vi ikke er tilfredse med.

Husk altid at dobbelttjekke, at informationen i felterne er rigtig. Opdager vi noget, som tydeligvis er en forglemmelse eller tastefejl i dine oplysninger til fødselstavlen, kontakter vi dig. Men det betyder længere leveringstid. Så brug et ekstra minut på informationerne – det er så ærgerligt med unødig ventetid eller at modtage en fødselsplakat med forkert information.

Plakater til fødsel er meget mere end plakater til pynt

Måske er du en af dem, der har svært ved at se værdien i en fødselsplakat? Du tænker måske, at den er fin nok de første uger efter barnedåben, men hvad så? Ja, så skal du bare høre. Først og fremmest gør vi os selvfølgelig umage med at lave noget, der kan pynte, hver gang vi laver en fødselsplakat. Noget, der kan hænge på et børneværelse i mange år.

Min datter fik en fødselsplakat af sin morfar. Hun er lige begyndt i skolen og plakaten hænger stadig på hendes værelse. Når børnene starter i skole, stilles der fra første dag skarpt på tal, ord, bogstaver og lyde. Og her er det jo pragtfuldt med en spændende illustreret fødselsplakat, der handler om barnet selv. Min datter fik desuden med hjem som lektie at øve sig på sit mellem- og efternavn, fordi det bidrager til sprogforståelsen. Til det havde vi også hendes dåbsgave. Så du behøver ikke at frygte for fødselsplakatens manglende nytte. For den kan bestemt bruges – lige fra pegeflade, når det lille barn skal lære om dyr og billeder, og til sjov og tryg støtte, når det store barn skal begynde at lære om tal og bogstaver.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.