Farverige plakater

Farverige plakater

Farverige plakater har ført til en del aha-oplevelser, når det kommer til indretning. Det er nemlig sådan, at farverfrygt holder mange fra at dekorere med farver. Og så er det temmelig svært at opdage, hvor stor en forskel farver kan gøre i indretningen.

Så hvad er hemmeligheden bag en stue, et køkken eller en entre, der bare spiller? Vi føler os overbeviste om, at farverige plakater gemmer sig et sted i svaret. Du sku’ ta’ at omfavne det farverige kaos, og der er ingen bedre partner-in-crime end en levende, legesyg farvelade af en vægdekoration.

Farverige plakater kan have mange forskellige udtryk. Og det er også individuelt, hvor meget farve en poster skal have, for at kunne betragtes som farverig. Plakater med farver er til tider grafiske i deres udtryk, andre gange mere kunstneriske og nærmest collageagtige. Nogle gange er en pastelfarvet tekst nok til at gøre plakaten farverig, mens den andre gange fuldfarvet med kraftige grundfarver.

I vores del af verden er der ikke ret mange farver i vores grundindretning. Vores gulve er af lyst træ eller grå beton. Vores vægge er hvide eller noget, der minder om. Møblerne er ligeledes sort/hvide eller af træ. Så er det jo ikke så underligt, at rummet føles anderledes, hvis det bliver udsat for et elektrochok af farver på væggen. Du behøver ikke kaste dig ud i en decideret protestmarch. En pragtfuldt oprør kan bestå i en enkelt eller to farverige plakater på en ellers bar væg i et minimalistisk indrettet rum. Det er ren magi.

Farverige plakater i retro-look

De fleste designs her i shoppen er vores egne. Men vi har også fundet gamle motiver af revyplakater, kunst og vintageleksika, som vi har restaureret og lavet til plakater. Stilen er helt anderledes end noget, der bliver lavet i dag. Disse farverige plakater i retrolook er stangsmarte i en moderne sammenhæng. Med andre ord – en aha-oplevelse af de helt store venter på dig hjemme i din stue.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.