Ernst Haeckel plakater

Viser alle 6 resultater

Ernst Haeckel plakater fuld af naturlig orden

Ernst Haeckel plakater kan bedst beskrives som et detaljeret studie af naturen. Tyske Haeckel var biolog, filosof og kunstner. I det hele taget en bemærkelsesværdig figur i det 19. århundredes videnskab og kunst. Ernst Haeckel plakater har vi lavet på baggrund af Haeckels originale illustrationer af havorganismer og mikroskopiske skabninger. Det er fine tegninger, som er blevet ret ikoniske gennem historien.

Ernst Haeckel (1834-1919) var lidt af en pioner inden for biologi og evolutionsteori. Han er bedst kendt for at have populariseret Darwins teorier i Tyskland. Desuden bidrog han til forståelsen af dyre- og planteklassifikation. Det særlige ved Ernst Haeckel plakater er den tyske videnskabsmands evne til at kombinere kunst og videnskab.

System og symmetri

Detaljegraden ved illustrationerne er imponerende. Deres nøjagtighed gjorde dem egnet som studiemateriale for både forskere og almindelige mennesker. Som du kan forestille dig, hører det til sjældenhederne, at man slår op i et videnskabeligt værk og får lyst til at hænge det op på væggen. Men Haeckels værker er (var) ikke kun videnskabeligt nøjagtige – man får også lyst til bare at kigge på dem, fordi de er smukke.

Haeckel havde en forkærlighed for symmetri og system. Eller det vil sige, at han troede på en intelligent designer (læs: Gud) og dennes evne til at skabe med orden. Mødet mellem orden og skønhed passer perfekt ind i vores nordiske indretning, hvor vi tager mere og mere natur med indenfor. Og naturplakaterne er ikke reserveret til et bestemt rum, men egner sig til pynt på i stuen, soveværelset og i køkkenet. Det fine retro-look og læringsværdien gør dem også til gode bud på plakater til unge.

Ernst Haeckel plakater er eviggrønne

Husk på, at Haeckels illustrationer er gamle. Og det faktum, at illustrationerne fra Kunstformen der Natur fås som plakater i dag, siger noget om det tidløse og evigt smukke ved naturen. Du kan altså trygt dekorere med Ernst Haeckel plakater – de går aldrig af mode.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.