Byplakater

Viser 1–20 af 27 resultater

Byplakater – sådan forvandler man geografi til design

Byplakater er stangsmarte, minimalistiske og personlige. Plakater med bykort er en stilfuld og moderne tendens inden for boligindretning, som du skal kende til. Et bykort omdannet til en grafisk plakat er en alsidig og visuelt lækker måde, hvorpå du kan hylde din tilknytning til et bestemt sted. Byplakater er nemlig lige fine, uanset om kortet viser livlige storbyer eller charmerende landsbyer.

Den personlige forbindelse

Byplakater har en særlig plads i hjertet hos dem, der har en stærk tilknytning til deres by. Årsagerne bag denne forkærlighed for en bestemt by kan være mange. Måske voksede du op her og kender alle byens gader, hjørner og kroge. Måske mødte du din ægtefælle her og fik dine børn. Det kan også være, at byen repræsenterer er ny begyndelse for dig, fordi du er flyttet hertil i din søgen efter mere livskvalitet. En byplakat på væggen er det eneste rigtige, når din ny også her en plads i dit hjerte.

Byplakater til den nordiske stil

En byplakat er som skabt til vores minimalisme og afdæmpede farvepalette heroppe i norden. Her skal linjerne helst være rene, og farverne ens og neutrale. Plakater med bykort er ofte sort/hvide og enkle i deres udtryk. Leder du efter en helt enkel plakat til stuen eller køkkenet; en plakat, som samtidig har et personligt touch, er byplakater lige den kategori, du skal kigge i.

En byplakat med kort over drømme eller minder

Har du tænkt over, at din byplakat ikke nødvendigvis behøver at være et kort over den by, du bor i? Den kan også være et kort over en romantisk hovedstad, en landidyllisk perle eller der, hvor du var på udvekslingsophold. Byplakater kan også rumme drømme. Måske har du et ønske om en dag at flytte til en anden by eller et helt andet land. I så fald kan din byplakat være en del af motivationen, der får det til at ske.

Manger der byplakater i samlingen?

Der er mange byer i Danmark, og rigtig, rigtig mange byer i verden. Og vi har ikke dem alle sammen. Men vi vil meget gerne tilføje en ny byplakat, hvis du mangler et kort på listen. Det kan være, du tænker, at din by er for lille til at passe i kategorien med byplakater, men det er den næsten aldrig. Vi kan finde de fleste byer og lave dem om til plakater med bykort, så du er velkommen til at skrive til os, hvis du mangler. Findes din by ikke, er det ikke med vilje. Men jo flere, der bor i byen, jo større er efterspørgslen også. Og det er naturligvis derfor, at vi har sørget for først at lave en byplakat med København, Århus, Odense, Aalborg og Esbjerg.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.