Cocktailplakater

Cocktailplakater med populære drinks

Cocktailplakater er lækre af den simple grund, at en god drink smager pokkers godt. Cocktails kommer tilmed i alle regnbuens pragtfulde og appetitvækkende farver, som kun kan pynte og hyggesprede i dit køkken. Jeg har haft en lille fest med hver enkelt af cocktail plakatens 20 drinks. Det har jeg, fordi jeg har tegnet dem allesammen. Jeg ville ønske, at jeg havde haft en af hver at nippe til, mens jeg tegnede, men så var jeg nok ikke blevet færdig, skal du se. I stedet brugte jeg energien til at jagte drinks opskrifter sideløbende med tegneprojekterne.

Som du sikkert ved, får du mindst 10 forskellige opskrifter på cocktails, hvis du spørger 10 mennesker. Derfor har jeg gjort mig umage med at finde gode, klassiske opskrifter på de 20 populære drinks, så du kan bruge de forskellige cocktailplakaters opskrifter som vejledning, når du har huset fyldt med glade, tørstige mennesker. Opskriften på hver drink finder du under hver af de håndtegnede illustrationer. Teksten på opskriften er stor nok til, at den er tydelige for dig at læse, selv i de mindre størrelser som A3 og A4. Samtidig er den så lille, at den ikke stjæler opmærksomheden fra de dejlige tegninger.

Selv hvis du kun en sjælden gang imellem mixer en god cocktail, vil en drinks opskrift plakat gøre sig godt hjemme hos dig. Den er nemlig så fuld af sommer, solskin og godt humør, at du faktisk slet ikke behøver procenterne i glasset for at blive glad i låget. Men hvem ved, måske får du alligevel lyst til en Mojito, Pina colada, Cosmo eller Gin tonic – bare en lille en – når først cocktail plakaten hænger i dit køkken.

Plakater med cocktailopskrifter

Jeg har et spørgsmål til dig. Ved du, hvor mange cocktails der findes? Svaret er – rigtig mange. Hundredvis. Derfor var det også lidt af en opgave at skulle udvælge cocktails og drinksopskrifter til plakaten, når jeg kun måtte vælge 20. Du har ret – det er min plakat, så jeg kunne jo bare vælge at putte flere drinks på den. Men jeg valgte i stedet at give hver tegning lidt mere plads. Kvalitet frem for kvantitet, du ved. Det er faktisk et generelt tema her hos os på UnikPlakat ;-)

Hvordan gør man så det med at vælge 20? Min fremgangsmåde var at google en masse variationer af opslaget “mest populære cocktails”. Jeg fik den ene liste efter den anden, og efter at have sammenlignet dem alle udvalgte jeg 20 cocktails, der har det tilfælles, at de er populære, klassiske og dekorative.

Jeg ved godt, at der, trods de efterhånden store udvalg af cocktailplakater, stadig mangler nogle drinks og opskrifter. Og derfor har jeg da også en lille post-it på mit arbejdsbord. På den findes en liste med nye drinks, som er googlet og vurderet smukke og lækre nok til at komme i betragtning til endnu en cocktailplakat. Naturligvis en cocktail poster, som jeg også supplerer med drinksopskrifter direkte til dit køkken.

Cocktailplakater med din yndlingsdrink

Som du kan se i vores store kategori med cocktailplakater, har jeg lavet flere plakater med populære drinks 20 plakater  med en enkelt drink i en noget større størrelse. Om disse cocktailplakater kan jeg blandt andet fortælle, at det kom bag på mig, hvor superfine de er i de små størrelser.

Der skal jo ikke være nogen hemmelighed, at 50×70 cm og 70×100 cm er fede formater til plakater. Men da jeg første gang lavede prøveprint af blandt andet Mai Tai og Margarita, blev jeg meget positivt overrasket over lækker-faktoren på selv A5-størrelsen, som er vores mindste cocktail plakat.

Så hvis du har en yndlingsdrink og gerne vil have en drink opskrift plakat med netop den – OG har meget lidt plads på din væg – ja, så kan jeg anbefale dig at vælge en af disse. Her er selve opskriften nemlig også så stor, at du uden problemer kan læse den i A5. Plakaten med alle 20 drinksopskrifter vil jeg nok anbefale dig at købe i minimum A4.

Fortæl mig, når der kommer nye spændende plakater
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager du automatisk i de konkurrencer og giveaways, vi løbende afholder.
icon
Min kurv
Din kurv er tom.

Når du lægger varer i kurven, kan du se dem her.